,
Stockholm

Administratör till affärsenheten Ekonomiservice på kontoret i Stockholm

Är du en driven och utåtriktad person som tycker om att arbeta med service och administration? Vill du vara del av Grant Thorntons företagskultur där glädje, uppmuntran och förändringsbenägenhet är en del av vår vardag? Sök som Administratör till oss på Grant Thornton!

Vi söker nu en vikarie för Jenny som snart går hem på föräldraledighet. Tjänsten är ett vikariat mellan januari 2020 – januari 2021.

Ditt uppdrag
Vi strävar efter att rätt person ska göra rätt saker, vilket innebär att våra konsulter ska avlastas så gott som möjligt från de dagliga administrativa uppgifterna som konsultarbetet medför. Rollen som konsulternas högra hand är omväxlande och du får ta stort eget ansvar. Vi ser gärna att du är med och påverkar i vilken riktning avdelningen ska ta.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter som administratör är att sköta avdelningens fakturering, ha övergripande kontroll på kundreskontran, planera och facilitera gemensamma aktiviteter för avdelningen, delta på möten och föra protokoll, ha koll och påminna om diverse deadlines, vara tillgänglig och behjälplig till våra 60 konsulter samt mycket annat.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en prestigelös person med hög känsla för service. I och med att rollen som administratör är omväxlande, söker vi en person som är flexibel och nyfiken på att lära sig nya saker. Vi ser gärna att du är problemlösningsorienterad då jobbet går ut på att koordinera och samordna olika arbetsuppgifter. Du tar dig gärna an nya uppgifter och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. I och med att du som administratör dagligen är i kontakt med de andra medarbetarna på Ekonomiservice ser vi gärna att du har goda kommunikativa och sociala förmågor.

  • Du har minst 2 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Du har erfarenhet av att jobba i en konsultverksamhet
  • Det är meriterande om du har jobbat med Maconomy tidigare

Vill du bli en av oss?
Inom Ekonomiservice är vi stolta över efterlevandet av vår företagskultur där alla har samma förutsättningar att utvecklas och göra skillnad för varandra, för företaget och dess kunder. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder - entreprenörerna.

Din ansökan

Skicka in din ansökan med CV och motivera varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton samt med just administration.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 oktober. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

För mer information kring rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck, lisa.olssontunback@se.gt.com eller Sofia Nordström, administratör på affärsenheten på sofia.nordstrom@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, redovisning, outsourcing services, redovisningsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss