Stockholm

Administratör till Risk Management

Risk Management är en central funktion som finns i Stockholm och som stöttar Grant Thornton Sverige med utarbetande av rutiner för riskhantering och regelefterlevnad. Risk Management stöttar kundverksamheten dels med preventiv rådgivning i syfte att minimera risker och dels med hantering av de problem som kan uppstå i form av till exempel anmälningar, tvister och krav. Du kommer att vara en viktig del i hur Grant Thornton driver och utvecklar arbetet inom centrala Risk- och Compliancefrågor.

Ditt uppdrag
Som administratör på Risk Management kommer du att arbeta självständigt och ha ett nära samarbete med kollegorna inom både Risk Management och bolagsjuristfunktionen. Teamet består idag av sex personer och därutöver kommer du att hantera många interna kontakter, så väl i Sverige som internationellt. Arbetet är ofta omväxlande och du styr till stor del själv hur du lägger upp ditt arbete.

Tjänsten innefattar bl.a.

  • Handläggning av oberoendefrågor
  • Handhavande av våra centrala system för oberoende
  • Handläggning och bevakning av internationella Conflict Checks
  • Administration inom kvalitetskontroll åt interna Kvalitetsnämnden
  • Administration för juristfunktionen
  • Administration av ärenden enligt vår rutin för antagande och bibehållande av kunder

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som administratör
  • Goda kunskaper i engelska, i tal och i skrift
  • Hög IT-mognad samt goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt Excel
  • Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en revisions- eller advokatbyrå, samt har arbetat med risk management och oberoendefrågor

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med ett nätverkande och utåtriktat arbete. För att trivas i tjänsten behöver du vara en kommunikativ och driven person som tycker att det är stimulerande med att utveckla processer och rutiner. Du behöver även vara ansvarstagande och prestigelös.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt dock senast den 2 december. För mer information kring tjänsten kontakta Christin Rach, ansvarig rekryterare, på christin.rach@se.gt.com.

Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss