,
Helsingborg

Är du vår nya lönekonsult som vill arbeta i vårt drivande löneteam?

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv med oss? Här får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas och forma din egen karriär i en platt och förändringsbenägen företagskultur. 

Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu en ny lönekonsult till vårt löneteam. På Helsingborgkontoret har vi i dagsläget ca 40 medarbetare och löneteamet består idag av två lönekonsulter. Inom en snar framtid ser vi att vi har växt till det dubbla i lönegruppen då vi har en stor efterfrågan på våra lönetjänster. Vill du vara med på en spännande resa med stora möjligheter att påverka hur vår framtid ska se ut?

 

Att arbeta med lön på Grant Thornton

Som lönekonsult arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter, efterrapportering så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklarationer till våra kunder.

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom lön och rådgivning och gillar att arbeta tätt i team. Du vill arbeta med entreprenörsföretag inom många olika branscher och finner det lika utvecklande som utmanande. Då vi arbetar i många olika system, främst Hogia Lön, Fortnox och Visma Lön, ser vi att du är intresserad och kunnig i systemanvändandet. Till det ser vi att:

  • Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration och har minst 1–3 års erfarenhet av löpande lönearbete.
  • Du är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en utåtriktad person som har en stor drivkraft och mycket energi i det du gör.

 

Vill du arbeta hos oss i Helsingborg?

Klart du vill! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 oktober. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Har du frågor är du välkommen att ställa dem till ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller till rekryterande chef Josefine Bergdahl på josefine.bergdahl@se.gt.com

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: lönekonsult, lön, lönehantering, salary, wage, payroll, redovisning, accounting, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, Helsingborg.

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss