,

Erfarna redovisningskonsulter till Uppsala, Gävle, Falun & Visby

På Grant Thornton delar vi tron att tillväxtföretag bygger framtidens Sverige. Vi är stolta över att som rådgivare få vara en del av företagens framgångar och arbeta med spännande och utvecklande bolag. Vi söker nu erfarna redovisningskonsulter till våra östra kontor.

Region Öst består av Grant Thorntons fyra östra kontor – Uppsala, Gävle, Falun och Visby. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön, rådgivning och skatt. I regionen är vi cirka 140 engagerade medarbetare som alla arbetar för att bidra till ett välmående näringsliv. Vi är ett starkt team som alltid har kunden och våra medarbetare i fokus.

Vi erbjuder hög flexibilitet vad gäller att kunna välja den arbetsplats som passar bäst när vi utför vårt arbete och vi välkomnar därför sökanden från hela region Öst. Tillsammans kan vi verka för ett välmående näringsliv i östra Sverige!

Grant Thorntons affärsområde Ekonomiservice tar hand om hela eller delar av ett företags redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering. Med tekniska lösningar, exempelvis digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor, sparar våra kunder tid och får tillgång till information och data där de är och när de behöver den. Den praktiska hanteringen kompletteras med proaktiv rådgivning.

På Grant Thornton tror vi på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Din profil
Vi söker dig som antingen är auktoriserad redovisningskonsult eller vill ta auktorisation inom snar framtid. Du har erfarenhet att leda team samt trivs i en roll med många kontaktytor med tyngdpunkt på relationsbyggande och kundfokus.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är entreprenöriellt lagd, har intresse för affärer och vill skapa kundvärde. Du vill arbeta tillsammans med kollegor inom Ekonomiservice och andra affärsområden.

  • + 2 års arbetserfarenhet inom redovisning/ekonomi från kundnära konsultroll på större företag eller auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet att projektleda kunduppdrag och leda team
  • Akademisk examen eller relevant YH-utbildning
  • Relationsorienterad med tyngdpunkt på affärsmässighet och kundfokus
  • Hög kommunikations- och presentationsförmåga
  • Flytande i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Du skapar goda relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Du har förmågan att entusiasmera och leda, är affärsmässig och gör alltid kunden nöjd. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att ta nästa steg i deras utveckling.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige och vi hjälper våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och stor möjlighet att påverka och forma din egen roll. Vi är 1200 kollegor som arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden. Hållbarhet är integrerat i vårt sätt att arbeta, inte minst i rollen som arbetsgivare. Vi erbjuder stora möjligheter att arbeta på distans och hög flexibilitet att välja den plats som passar ditt team och dig bäst när du utför ditt arbete.

Vill du arbeta inom redovisning på Grant Thornton?
Skicka in din ansökan och CV senast den 23 januari. Urval och intervjuer genomförs löpande. I rekryteringsprocessen använder vi tester och tar referenser. På nästa sida väljer du vilket av de fyra kontoren du helst vill jobba på.

Tjänsterna gäller heltid med start enligt överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på mail.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.