,

Erfarna revisorer till Uppsala, Gävle, Falun & Visby

På Grant Thornton delar vi tron att tillväxtföretag bygger framtidens Sverige. Vi är stolta över att som rådgivare få vara en del av företagens framgångar och arbeta med spännande och utvecklande bolag. Vi söker nu erfarna revisorer till våra östra kontor.

Region Öst består av Grant Thorntons fyra östra kontor – Uppsala, Gävle, Falun och Visby. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön, rådgivning och skatt. I regionen är vi cirka 140 engagerade medarbetare som alla arbetar för att bidra till ett välmående näringsliv. Vi är ett starkt team som alltid har kunden och våra medarbetare i fokus.

Vi erbjuder hög flexibilitet vad gäller att kunna välja den arbetsplats som passar bäst när vi utför vårt arbete och vi välkomnar därför sökanden från hela region Öst. Tillsammans kan vi verka för ett välmående näringsliv i östra Sverige!

Grant Thorntons affärsområde Revision har lång erfarenhet av tillväxtföretag, nationella och internationella storföretag, offentlig verksamhet och ideella organisationer. I rollen som revisor arbetar du med entreprenörer och ser nya branscher och företag växa fram.

På Grant Thornton tror vi på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Vad tycker Andreas, som är auktoriserad revisor, om yrket och att jobba på Grant Thornton?

Din profil
Vi söker dig som är antingen är auktoriserad revisor alternativt har minst 2 års arbetserfarenhet från extern revision och som vill fortsätta utmanas inom området. Du har erfarenhet att leda andra i revisionsuppdrag samt trivs i en roll med många kontaktytor med tyngdpunkt på relationsbyggande och kundfokus.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är entreprenöriellt lagd med stark drivkraft att bygga en affär tillsammans med kollegor inom revision och andra affärsområden.

  • + 2 års arbetserfarenhet från revision och intresse att fortsätta utmanas och växa inom området eller auktoriserad revisor med erfarenhet att arbeta i team och leda andra i revisionsuppdrag
  • Akademisk examen
  • Relationsorienterad med tyngdpunkt på affärsmässighet och kundfokus
  • Hög kommunikations- och presentationsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
Du skapar goda relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Du har förmågan att entusiasmera och leda, är affärsmässig och gör alltid kunden nöjd. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att ta nästa steg i deras utveckling.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige och vi hjälper våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och stor möjlighet att påverka och forma din egen roll. Vi är 1200 kollegor som arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden. Hållbarhet är integrerat i vårt sätt att arbeta, inte minst i rollen som arbetsgivare. Vi erbjuder stora möjligheter att arbeta på distans och hög flexibilitet att välja den plats som passar ditt team och dig bäst när du utför ditt arbete.

Vill du arbeta inom revision på Grant Thornton?
Skicka in din ansökan och CV senast den 23 januari. Urval och intervjuer genomförs löpande. I rekryteringsprocessen använder vi tester och tar referenser. På nästa sida väljer du vilket av de fyra kontoren du helst vill jobba på.

Tjänsterna gäller heltid med start enlig överenskommelse. 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på mail.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.