,
Stockholm

Erfarna revisorer till vårt kontor i Stockholm

Vill du stärka Sveriges näringsliv tillsammans med kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag? Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi dig som har erfarenhet från revisionsarbete och vill fortsätta arbeta inom revision i en roll med frihet under ansvar och stora möjligheter att utvecklas och göra skillnad.

Om oss och rollen
På vårt kontor i Stockholm är vi närmare 450 personer varav cirka 190 kollegor arbetar med revision. Revisionsavdelningen är uppdelad i sex grupper med olika fokusområden: midmarket, fastighet, ideella, finansiella, PE-bolag och noterade bolag. I rollen som erfaren revisor leder du revisionsteam, arbetar med revisionsnära rådgivning, utvecklar kundrelationer och skapar kundvärde.

Din profil

  • Minst 2 års arbetserfarenhet från externrevision
  • Erfarenhet att arbeta i team och/eller leda andra i revisionsuppdrag
  • Relationsorienterad med tyngdpunkt på affärsmässighet och kundfokus
  • Akademisk examen inom ekonomi

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Tjänsterna avser heltid med start enligt överenskommelse.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. 

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Madelene Steinert på madelene.steinert@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret