Stockholm

Lead-Developer till IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Stockholm

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Vår IT-avdelning är just nu inne i en spännande tid av förändring och vi vill att vårt utvecklingsteam ska växa. Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad på vårt huvudkontor i Stockholm. Kanske är det du som kommer att vara med och föra oss framåt i utvecklingen mot nya sätt att arbeta?

Rollen 
Som Lead-developer har du en nyckelroll med stora möjligheter att bida med idéer och påverka hur vi ska utforma utvecklingsarbetet. Det här är en roll för dig som i ett tidigt skede vill vara med forma IT-organisationen, göra det där lilla extra, det där som gör skillnaden. 
Rollen innebär bland annat att du kommer: 

  • Bygga upp ditt team med utvecklare samt coacha dem i arbetet 
  • Etablera systemutveckling hos Grant Thornton 
  • Ha en ledande roll i att ta fram Grant Thorntons utvecklingsmetodik 
  • Skapa mjukvaruarkitekturen för de systemutvecklingsinsatser som kommer 
  • I ett nära samarbete med testledare upprätta och vidareutveckla test och testmetodik 

Vem du är 
Rollen är bred och innebär en kombination av färdigheter inom IT, från utveckling, programmering, mjukvaruarkitektur till teknisk projektledning. Vi söker dig med erfarenhet inom Microsoftplattformen, gärna i ledande roller. 

  • Vi ser att du är väl bevandrad med Microsoftteknologier såsom .Net, MS SQL, AspNet, Azure. Utvecklingsarbetet bedrivs i C#. 
  • Det är meriterande om du har jobbat med Epi Server och olika typer av integrationsteknologier. 

Som person är du en social och engagerad lagspelare som sätter teamets leverans i fokus och trivs med att jobba och leda en agil utvecklingsmiljö. Du sätter slutanvändare i första rummet och är bekväm att arbeta med både interna och externa intressenter. Du tar gärna initiativ och lägger fram egna förslag där du ser förbättringspotential. 

Vad vi erbjuder 
Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända, vi ger dig möjligheterna till det. Framtiden är din och ingen annans. Vill du veta mer om våra förmåner så klickar du 
här.

 

Under denna rekrytering samarbetar vi med Ants och du är välkommen med din ansökan här. Vid frågor är du välkommen att kontakta Elin på elin.axelsson@se.gt.com 

 

Välkommen att bli en viktig del i Grant Thornton! 

 

 

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss