,
Kristianstad

Lönekonsult

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en härlig tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Vad tycker kollegor som kan bli dina? Nedan ser du vad en av våra kollegor tycker om oss som arbetsgivare. 

”Här är jättebra arbetsmiljö. Det finns intressanta utbildningar och en familjekänsla. Här är man inte anonym utan kan påverka sitt jobb.”
Karolina Poplonkowska, junior associate

Läs mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar

 

Ditt uppdrag

Som lönekonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar med löneberedning, uppstarter av nya kunder, kundutbildning, rapportering och avstämning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

  • Löpande löneberedning och ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Arbeta framåtriktat med digitala lösningar

 

Kvalifikationer & personliga egenskaper

  • Minst två års erfarenhet av arbete inom lön
  • Goda kunskaper inom Hogia Lön
  • Relevant utbildning
  • Meriterande för denna tjänst är om du sedan tidigare har konsulterfarenhet


För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. 

 

Vill du arbeta på vårt kontor i Kristianstad?
Klart du vill! Vi ser fram emot din ansökan med ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, dock senast 27 oktober. Urvalsprocessen sker löpande.

För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller rekryterande chef Lina Olsson på lina.olsson@se.gt.com. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss