Karlstad

Lönekonsult till Karlstad

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer och Sveriges Bästa Arbetsgivare? Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta som lönekonsult på Grant Thornton
Som lönekonsult har du en viktig roll att verka i den miljö som präglar revisionsbranschen med ett tätt samarbete med både kundansvariga revisorer och redovisningskonsulter och vara en del i helheten. Du har ett självständigt och varierat arbete där du ansvarar för egna löneserviceuppdrag för våra kunders räkning. Du arbetar med uppstarter av nya uppdrag, ser till att arbetet är uppdaterat med förändringar inom lön och avtal samt arbetar med regelbunden rådgivning mot våra kunder. Tjänsten innefattar dels löneberedning och kvalitetssäkring och passar dig som är noggrann och gillar att ha en helhetsbild. Med vårt fokus på ägarledda företag så blir du viktig i vårt uppdrag med att frigöra deras tid för tillväxt. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter och det finns möjlighet att utveckla och forma tjänsten efter dina preferenser.

Din profil

·         Minst 2 års arbetserfarenhet inom löneområdet, gärna i en konsultroll

·         God teoretisk kunskap inom området

·         Relevant utbildning inom lön är meriterande

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, kommunikativ, lyhörd, stresstålig och vill arbeta i team. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde. För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling. Vi satsar på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

Din ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 5 augusti. Urval och intervjuer sker löpande med paus för semester under v.28–31. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson stina.andersson@se.gt.com eller rekryterande chef Emelie Sundquist emelie.sundquist@se.gt.com.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss