Uppsala

Lönekonsult till Uppsala

På Grant Thornton - ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag - får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Ditt uppdrag
I denna roll arbetar du nära kund och beslutsfattare på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande löneberedning och ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Hålla kundutbildningar och uppstarter av uppdrag

Som Lönekonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med löpande löneberedning, uppstarter av nya kunder, rapportering och avstämning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från konsultativt lönearbete
  • Goda kunskaper inom lön och dess lagar och regler
  • Relevant utbildning inom lön

Personliga egenskaper
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt och senast den 2 december. Urvalsprocessen sker löpande. För mer information kring tjänsten kontakta Jessica Heikkilä, jessica.heikkila@se.gt.com. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss