Umeå

Lönekonsult

Vill du arbeta mot dynamiska ägarledda tillväxtbolag?

Ditt uppdrag
I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande löneberedning av mer avancerat slag och ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Hålla kundutbildningar och uppstarter av uppdrag
  • Coacha juniora konsulter

Som lönekonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med löneberedning, uppstarter av nya kunder, rapportering och avstämning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Kontoret

Vårt kontor i Umeå är en mötesplats för det lokala näringslivet. Här anordnar vi seminarier och utbildningar riktade till vd, styrelse och ägare. På vår mötesplats träffas entreprenörer också för att affärsnätverka och utbyta erfarenheter med andra företagare. Idag arbetar ca 30 medarbetare inom ekonomiservice, revision, skatt och affärsrådgivning.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet från konsultativt lönearbete
  • Goda kunskaper inom lön och dess lagar och regler
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Relevant utbildning

Personliga egenskaper
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd, intresserad av ledarskap och få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt och senast den 20 januari. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi passar på att vara lediga under jul, därför kan det dröja till mitten av januari innan vi behandlar din ansökan. Har du frågor så är du välkommen att ställa dem då.

För mer information kring rekryteringsprocessen kontakta Christin Rach, ansvarig rekryterare, christin.rach@se.gt.com, för mer information kring tjänsten kontakta Daniel Dahlberg, daniel.dahlberg@se.gt.com.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss