,
Gävle

Nyfiken på att bli Lönekonsult/Löneassistent i en härlig tillsammans-kultur?

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Nedan ser du vad två av våra juniora kollegor tycker om oss som arbetsgivare. 

 

”Jag är en person som inte vill stå still, utan ständigt känna att jag utmanas och utvecklas. På bara ett år på Grant Thornton känner jag att jag har vuxit otroligt mycket.”

- Anna Ekenberg, junior associate

 

”Här är jättebra arbetsmiljö. Det finns intressanta utbildningar och en familjekänsla. Här är man inte anonym utan kan påverka sitt jobb.”

- Karolina Poplonkowska, junior associate

 

Läs mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar

Vad innebär det att arbeta med lön på Grant Thornton?
När du arbetar med lön på Grant Thornton tillhör du affärsområdet Ekonomiservice. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

Som lönekonsult arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med våra erfarna lönekonsulter och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, efterrapportering, så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklaration till våra kunder. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom lön och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande. Till det ser vi att:

  • Du har antingen en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration, och är nyexaminerad, eller så har hunnit arbeta några år inom lön.
  • Du är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons så kallade framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du får mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off.

Vill du arbeta på vårt kontor i Gävle? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och dina universitetsbetyg. I ditt personliga brev vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med just lön.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 november. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: lönekonsult, lön, lönehantering, salary, wage, payroll, redovisning, accounting, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Stockholm.

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss