,
Stockholm

Nyfiken på att bli senior lönekonsult i en härlig tillsammans-kultur?

 

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en platt och förändringsbenägen kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Hos oss är jämställdhet och hållbarhet också självklara delar.


Vad innebär det att arbeta med lön på Grant Thornton?
När du arbetar med lön på Grant Thornton tillhör du affärsområdet Ekonomiservice som hjälper till med hantering av företags ekonomifunktion där lönehantering är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagens externa CFO, som rådgivare och som bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan. Du ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Kvalitetsgranskning och komplexare delar av löneberedningen
  • Skapande och utvecklande av kundrelationer som aktivt bidrar till Grant Thorntons affär
  • Kundutbildningar och uppstarter av uppdrag
  • Coacha juniora konsulter

Som senior medarbetare inom lön på Grant Thornton har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med komplex löneberedning, uppstarter av nya kunder, rapportering och avstämning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas ytterligare inom lön och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande. Vi tror att du har förmåga att entusiasmera och leda i kombination med hög affärsmässighet och vilja att skapa kundvärde. Till det ser vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet från konsultativt lönearbete
  • Goda kunskaper inom lön och dess lagar och regler
  • Relevant utbildning

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons så kallade framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du får mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med lön.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7 november. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: lönekonsult, lön, lönehantering, salary, wage, payroll, redovisning, accounting, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Stockholm

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss