,

Redovisningskonsult- intresseanmälan till alla våra 24 kontor

Tjänsterna som ingår i vårt affärsområde Ekonomiservice efterfrågas mer och mer av våra kunder. Därför vill vi bli fler! Våra kunder står inför spännande utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. Öppningar finns över hela landet - nämn vilket av våra 24 kontor du är intresserad i din ansökan.

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Självständigt genomföra mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Coacha juniora konsulter

Som redovisningskonsult har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med avancerade avstämningar, årsbokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet från redovisning
  • Goda kunskaper inom redovisning och beskattning
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Akademisk examen eller motsvarande

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer glädje i vardagen, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och goda relationer – de är hjärtat i vår inkluderande kultur. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att entusiasmera och leda i kombination med hög affärsmässighet och vilja att skapa kundvärde.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.