Kristianstad

Redovisningskonsult med minst 3 års erfarenhet

Vill du arbeta mot dynamiska ägarledda tillväxtbolag?

 

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Självständigt genomföra mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Coacha juniora konsulter

Som Consultant har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med avancerade avstämningar, årsbokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

 

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet från redovisning
  • Goda kunskaper inom redovisning och beskattning
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Akademisk examen eller motsvarande

 

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd, intresserad av ledarskap och få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde. Vi ser gärna att du är eller har ambition att bli auktoriserad redovisningskonsult.

 

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

 

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV och personliga brev så snart som möjligt och senast 6 januari. Urvalsprocessen sker löpande. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller rekryterande chef Per Tillström på per.tillstrom@se.gt.com. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

 

Vi tror att mångfald berikar vår verksamhet och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

 

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss