Helsingborg

Redovisningskonsult till Helsingborg

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer och Sveriges Bästa Arbetsgivare? Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017, detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Ditt uppdrag

  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Arbeta framåtriktat med digitala lösningar

I den här tjänsten får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt med mindre uppdrag med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret
På kontoret i Helsingborg arbetar ca 30 personer varav ca 15 personer inom affärsområdet ekonomiservice.

Kvalifikationer

  • 2-3 års erfarenhet av arbete inom redovisning
  • Examinerad ekonom från högskola/universitet eller yrkeshögskola med inriktning mot redovisning/revision
  • Uppfyller FAR:s krav på kurser för auktorisation
  • Tidigare konsulterfarenhet och auktorisation är meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Din ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 september. Din ansökan ska bestå utav ett CV och personligt brev. Test ingår i rekryteringsprocessen.          

Kontakt
Ansvarig rekryterare Stina Andersson, stina.andersson@se.gt.com
Rekryterande chef Josefine Borisson, josefine.borisson@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss