Lindesberg

Redovisningskonsult till Lindesberg

På Grant Thornton - ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag - får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer!

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Du får även möjlighet att driva utveckling i regionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

  • Självständigt genomföra mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning
  • Coacha juniora konsulter

Som Consultant på vårt kontor i Lindesberg har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med avancerade avstämningar, årsbokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet från redovisning
  • Goda kunskaper inom redovisning och beskattning
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Akademisk examen eller motsvarande

Personliga egenskaper
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör.

För att lyckas i rollen tror vi att du är lyhörd, intresserad av ledarskap och få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde. Vi ser det även meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt och senast den 25 november.  Urvalsprocessen sker löpande. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller rekryterande chef Ida Johansson på ida.johansson@se.gt.com. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi tror att mångfald berikar vår verksamhet och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss