,

Revisor - intresseanmälan till alla våra 24 kontor

Efterfrågan på våra revisionstjänster ökar, och vi vill bli fler! Öppningar finns i hela landet - nämn vilket av våra 24 kontor du är intresserad i din ansökan.

Ditt uppdrag

  • Leda mindre revisionsteam
  • Skapa och utveckla kundrelationer
  • Revisionsnära rådgivning

Du får arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt med mindre uppdrag med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kvalifikationer

  • Examinerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision
  • Uppfyller Revisorsinspektionens krav på kurser för auktorisation
  • Minst tre års erfarenhet av revisionsarbete

Personliga egenskaper           
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer glädje i vardagen, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och goda relationer – de är hjärtat i vår inkluderande kultur. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att entusiasmera och leda i kombination med hög affärsmässighet och vilja att skapa kundvärde.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.