Uppsala

Revisor till Uppsala

På Grant Thornton - ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag - får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Hur ser framtidens entreprenörer ut? Vad kommer kunderna kräva av oss? Och vilka omvärldsfaktorer måste vi anpassa oss till? Som vår framtida kollega lockas du av att vara med på Grant Thorntons tillväxtresa och att påverka vad framtidens revisions- och konsultföretag behöver fokusera på. 

Är du framtidens rådgivare? Välkommen till oss!

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från revisionsbranschen och vill fortsätta utvecklas inom området. Här finns karriärmöjligheter och stöttning för dig som vill bygga din egen kundvolym men även för dig som vill utvecklas som projektledare i din managerroll.

Som person har du ett tydligt kundfokus och är en handlingskraftig och ansvarstagande person som får saker och ting att hända. Att agera professionellt och inneha ett flexibelt förhållningssätt gentemot kund är något som du ser som en självklarhet.

Personliga egenskaper 
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. 

Ditt uppdrag
Som revisor på Grant Thornton får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret
På kontoret i Uppsala arbetar ca 50 personer varav ca 25 inom affärsområdet revision.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Din ansökan   
Sista ansökningsdag är den 2 december men vi går igenom ansökningarna löpande. Din ansökan ska bestå utav ett CV och ett personligt brev.
Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta Jessica Heikkilä, Recruitment and Employer Brand Specialist, jessica.heikkila@se.gt.com    

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss