,

Senior Redovisningskonsult- intresseanmälan till alla våra 24 kontor

Tjänsterna som ingår i vårt affärsområde Ekonomiservice efterfrågas mer och mer av våra kunder. Därför vill vi bli fler! Våra kunder står inför spännande utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. Öppningar finns över hela landet - nämn vilket av våra 24 kontor du är intresserad i din ansökan.

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Driva tillväxt och bygga egen portfölj med ekonomiserviceuppdrag
  • Projektleda kunduppdrag
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Redovisningsnära rådgivning

Som senior redovisningskonsult driver du affären och förväntas bygga en egen uppdragsportfölj. Du planerar och leder kunduppdrag och har som främsta mål nöjda kunder, god kvalitet, ett motiverat kundteam, en växande uppdragsportfölj och lönsamma kundaffärer. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför spännande utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet från redovisning
  • Mycket goda kunskaper inom redovisning och beskattning
  • Erfarenhet att leda andra i kunduppdrag
  • Auktoriserad redovisningskonsult - meriterande
  • Akademisk examen eller motsvarande

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer glädje i vardagen, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och goda relationer – de är hjärtat i vår inkluderande kultur. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att entusiasmera och leda i kombination med hög affärsmässighet och vilja att skapa kundvärde.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.