,

Senior revisor- intresseanmälan till alla våra 24 kontor

Efterfrågan på våra revisionstjänster ökar, och vi vill bli fler! Öppningar finns i hela landet - nämn vilket av våra 24 kontor du är intresserad i din ansökan.

Ditt uppdrag

I denna roll arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och stöttar företag som växer och utvecklas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Projektleda kunduppdrag
  • Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
  • Revisionsnära rådgivning

Du arbetar självständigt med mindre och större kunduppdrag. I din roll ingår kund- och leveransansvar samt projektledning av andra teammedlemmar. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför spännande utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. 

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet från revision
  • Erfarenhet att leda andra i revisionsuppdrag
  • Auktoriserad revisor
  • Akademisk examen med inriktning redovisning/revision

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer glädje i vardagen, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och goda relationer – de är hjärtat i vår inkluderande kultur. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att entusiasmera och leda i kombination med hög affärsmässighet och vilja att skapa kundvärde.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.