Umeå

Umeåkontoret söker en gruppchef till Ekonomiservice

Din profil
Vi växer och söker därför nu en gruppchef. Vi ser gärna att du idag arbetar med redovisning och vill utvecklas inom ledarskap. Som gruppchef ansvarar du för ca 6–8 medarbetare och arbetar i nära samarbete med kontorets ansvariga för Ekonomiservice. Du kommer även arbeta med kundarbete där du förväntas agera proaktivt och bidra till att utveckla kundrelationer.

På vårt centralt belägna Umeåkontoret arbetar idag ca 30 medarbetare inom ekonomiservice, revision, skatt och affärsrådgivning. Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. Du kommer till en öppen och prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka genom snabba beslutsvägar. Dessutom är du med och driver affären, på riktigt.

Att arbeta som gruppchef på ekonomiservice
Ett av dina huvudområden i denna tjänst är att förmedla, arbeta mot och utvärdera gruppens arbete mot uppsatta affärsmål, att aktivt bidra till Grant Thorntons affärer och framgång. Som gruppchef för ekonomiservice i Umeå kommer du vara delaktig i kontorets affärs- och personalutveckling, samt driva utvecklingsfrågor för både kontoret och ekonomiservice.

Ansvarsområden i huvudsak

  • Utveckla medarbetare genom löpande coachning och feedback
  • Ta ansvar för att din arbetsgrupp arbetar effektivt och smart enligt GT way
  • Driva ett aktivt och proaktivt förändringsarbete
  • Ansvarig för utvecklings-, löne- och utbildningssamtal
  • Driva kunduppdragen framåt och agera rådgivare åt våra kunder

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vill du arbeta på vårt kontor i Umeå?
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev senast den 19 augusti. Då vi tycker det är viktigt med återhämtning kommer vi ta semester under juli månad, så förvänta dig inte att vi tittar på ansökningar förens i augusti. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ansvarig rekryterare Tim Jonasson
tim.jonasson@se.gt.com,
+46 70 29 22 783

Rekryterande chef Daniel Dahlberg
daniel.dahlberg@se.gt.com
+46 70 220 49 70

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling. Vi satsar på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss